сряда, 1 май 2013 г.

TV7 излъчва великденска литургия на живо от Велико Търново, София и Пловдив

В навечерието на Възкресение Христово TV7 планира да излъчи празничната литургия от три точки на България  София, Пловдив и Велико Търново

Прякото предаване започва на Велика събота (04.05.) от 23:30 часа. От телевизиите, които се разпространяват ефирно на територията на България, засега само БНТ и TV7 са предвидили място в програмата си за кулминацията на честванията по случай Православния Великден. Ето какво сподели продуцентът Теодора Стоянова пред Веселин Цанков: От TV7 и NEWS7 се стараем да покриваме всички събития  нашите зрители да имат избор какво да гледат. Трябва да ви кажа, че сме предвидили и това празничната служба също ще намери място в нашата програма. Великден е голям и свят празник за всички християни, така че на Велика събота между 23:30 и 00:30 часа по TV7 ще излъчваме на живо празничната служба от три града  Пловдив, Велико Търново и София.

Тридесет минути след Възкресение Христово телевизията ще излъчи първа част на филма Страстите, който разказва историята на Иисус Христос. Втората част очакваме още същия ден. Началният час е 23:40. Повече информация за програмата можете да откриете на обновения сайт на TV7 www.tv7.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар