четвъртък, 10 октомври 2013 г.

Ива Стоянова е автор на филм за Стилиян Петров

„СТАН – да победиш с любов“ разказва за житейските борби на големия български футболист и неговата победа над левкемията

В последно време доказаният професионалист в областта на медиите Ива Стоянова влага своя труд в подготовката на филма за известния български футболист Стилиян Петров, който успешно продължава да се бори с левкемията след официалното потвърждение на диагнозата през месец март миналата година. В София премиерата на лентата вече се състоя в началото на тази седмица. Гости на събитието бяха приятели и колеги на Стилиян и Ива Стоянова, както и много видни личности.

Премиерата не е самоцел, споделя Стоянова в сутрешното предаване на TV7 „Добро утро, България“. Целта беше приятелите на Стилиян първи да чуят неговите хубави думи за тях, допълва още журналистът. „Аз нищо нямаше да мога да направя сама. Искам да благодаря на Стилиян и семейството му за доверието да говорят. Няма как да стане филм без тях. Това са хора, които обичам с цялото си сърце.“

„Спечелих може би най-голямата си битка в живота и мисля, че това е достатъчно и трябва да продължа напред“, само част от разказа на Стилиян пред камерите.

Филмът „СТАН – да победиш с любов“ на Ива Стоянова и оператора Николай Глушков ще бъде излъчен само по TV7 на 10-ти октомври 2013 година (четвъртък) от 20:30 часа. През месец септември телевизията излъчи и бенефисния благотворителен мач в Глазгоу, Шотландия, който отборът на Селтик организира в подкрепа на бившия си капитан.

За автора на филма: Ива Стоянова е била водещ на публицистично предаване по наследената по-късно от новинарския канал News7 BBT. През есента на 2010 година става част от екипа на сутрешния блок на TV7 „Бодилник“,  после отново получава предложение от BBT – за ръководен пост в областта на новините и актуалните предавания, което приема.

Ива Стоянова е майка на прекрасните деца Василена и Бояна момичетата, които в края на септември 2012 година потърсиха нови собственици на две малки котенца в ефира на сутрешния блок на TV7. Жураналистът знае добре колко джобни на ден са необходими на децата за училище. Тя гостува в предаването Споделено с Кали през ноември 2012 година заедно с дъщеря си Василена за разговор по темата Колко пари харчат децата ни?“.

Ива Стоянова и дъщеря ѝ Василена на гости в предаването на Кали
Кадър: TV7, !no frame media






























Обновена на 11.10.2013: Можете да гледате „СТАН – да победиш с любов“ тук!

Няма коментари:

Публикуване на коментар