вторник, 12 февруари 2013 г.

Очакван успех и за втората част на „Kokowääh“ с участието на Самуел Финци

И втората част на филма Kokowääh“ предизвика невиждан интерес още в първите дни след старта

Актьорският колектив на „Kokowääh 2“
по време на световната премиера
в Берлин на 29.01.2013
Снимка: Jörg Carstensens, unterhaltung.msn.de
Немският актьор, режисьор, сценарист и продуцент Тил Швайгър за пореден път остави нещо забележително и запомнящо се в света на киното. Работата с екипа от Barefoot Films в компанията на Béla Jarzyk (продуцент и сценарист на филма) даде резултати само броени часове след като Warner Bros. Pictures завъртя продукцията в кината на Германия, Австрия и Швейцария.
 
През изминалия уикенд филмът успя да изпревари всички останали предложения в салоните с големи екрани и се нареди на първото място по брой зрители. Продължението на историята за т. нар. patchwork-фамилия прикова феновете с неповторим актьорски състав и професионалната си реализация.
 
Във втората част на „Kokowääh“ Чарлоте, майката на вече 9-годишната Магдалена (дъщерята на Тил Швайгър, Емма), е в Мексико, а момичето е влюбено за първи път. То дори трябва да направи своя избор... Роденият в българския град Пловдив Самуел Финци (Тристан) се появява по-често, отколкото в първата част на комедията. Зъболекарят и втори баща на Магдалена се забърква в любовна афера с много по-млада от него девойка на име Нора (Джут Мерле Бьорнсен), скоро идват и финансовите проблеми. Той е безработен и принуден да почука на вратата на вече заживелите самостоятелно и дали втори шанс на връзката си Катарина (Жасмин Джерът) и Хенри (Тил Швайгър) – бащата на Магдалена. Последните се грижат не само за момичето, но и за бебе... Мъжът е започнал кариера като филмов продуцент, често е разсеян относно семейните въпроси и отдава по-голямо значение на бъдещ проект, който реализира заедно с актьора Матиас Швайгхьофър.

Катарина също работи върху нещо свое в творчески план, а присъствието на друг мъж в живота ѝ (на пръв поглед само в професионалната му част) поражда ревност у Хенри. От своя страна филмовият продуцент намира детегледачка, която приема поканата му „чувствай се като у дома си“ твърде навътре, а това далеч не се харесва на Катарина, която очаква всичко друго, но само не и това – да намери непозната жена в жилището след края на работния ден...
 
Следват множество комични, но и проблемни ситуации, а краят изглежда още по-задружен и от този в първата част – всеки намира своето и му се врича във вярност... Включително и малката Магдалена!

Официалният трейлър към „Kokowääh 2“



Подробности за първата част на филма можете да откриете в статията „Kokowääh“: Немското кино за пореден път се доверява на родения в Пловдив Самуел Финци.

Няма коментари:

Публикуване на коментар